Invent

Tattoo Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα με την μέθοδο Microblanding!!!


Με την αρχή της χρονιάς, μετά από μακροχρόνια έρευνα  και σε συνεργασία με την κορυφαία επαγγελματία της τεχνικής αυτής είμαστε έτοιμοι να προσθέσουμε στις υπηρεσίες μας το νέο trend στον χώρο της αισθητικής, Tattoo Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα με την μέθοδο Microblanding!!!

Το ζητούμενο της εποχής είναι καλοσχηματισμένα πυκνά φρύδια, με τέλεια γεωμετρία, όπου καμία τρίχα δεν πετάει, αλλά και καμιά δεν λείπει.

Έτσι κάπως, ανακαλύφθηκε το τατουάζ φρυδιών, δηλαδή το μόνιμο μακιγιάζ, που τελικά δημιούργησε μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που πήγε να λύσει. Με αυτήν τη μέθοδο, η μελάνη εισχωρούσε σε βαθύτερες στιβάδες του δέρματος (στο χόριο), με αποτέλεσμα να έχουμε άσχημους αποχρωματισμούς ή απλωμένο σκούρο χρώμα, που έκανε κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά, δίνοντας στο φρύδι το εφέ του πασαλειμμένου μαρκαδόρου.
Η νέα μέθοδος «τρίχα-τρίχα» έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα και πολλά άλλα που έχουν δημιουργήσει το χρόνιο «βγάλε-βγάλε» με το τσιμπιδάκι, η ίδια η φύση ή διάφορες ασθένειες. Πρόκειται για μια μέθοδο με 100% φυσικό αποτέλεσμαχωρίς το άγχος του μόνιμου τατουάζ, από το οποίο ξέρουμε ότι δύσκολα μπορούμε να απαλλαγούμε. Χάρη στις νέες εξελιγμένες τεχνικές και τεχνολογίες όπως το «microblading» ζωγραφίζονται λεπτές τρίχες, με κρυστάλλινη ευκρίνεια και τρισδιάστατο εφέ, που δίνει βάθος. Στο ημιμόνιμο tattoo με την τεχνική microblading, η εμφύτευση των χρωστικών (πιγμέντων) στην επιδερμίδα, γίνεται με ένα χειροκίνητο «στυλό» που στην άκρη του προσαρμόζεται μια αποστειρωμένη λεπίδα. Η συγκεκριμένη τεχνική μας δίνει την δυνατότητα, να σχεδιάζουμε πολύ λεπτές τρίχες, χωρίς να «διαχέεται» η χρωστική κάτω από την επιδερμίδα. Πλεονέκτημα της μεθόδου, είναι πως δίνει ένα αποτέλεσμα τόσο φυσικό, που δεν ξεχωρίζει από την αληθινή τρίχα. Μάλιστα, σε περιπτώσεις (όπως μετά από χημειοθεραπεία ή αλωπεκίαση) όπου απουσιάζει τελείως το φρύδι, ζωγραφίζεται ακόμη και το χνούδι. Έτσι, πετυχαίνουμε όμορφα, καλοσχηματισμένα φρύδια, απόλυτα ρεαλιστικά.

Έχει διάρκεια 1-3 χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος. Σταδιακά, με το πέρασμα του χρόνου, θολώνει μέχρι να πάρει την τελική μορφή απαλής σκιάς. Σε αυτήν τη φάση, είτε επιλέγουμε να το ανανεώσουμε με μία συνεδρία συντήρησης και να φέρουμε πίσω στη ζωή είτε το αφήνουμε να εξαφανιστεί οριστικά!

H διάρκεια του εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ο τύπος του δέρματος , σε ποια ηλικία βρίσκεται ο πελάτης (όσο πιο νέος τόσο λιγότερο διαρκεί το μόνιμο μακιγιάζ λόγω της συχνής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος) και κατά πόσο καλά θα το φροντίσει στην συνέχεια.

Επίσης ο χειρότερος εχθρός του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών είναι ο ήλιος διότι επιταχύνει την παραγωγή των κυττάρων με συνέπεια να ξεθωριάζει πολύ σύντομα την απόχρωση της χρωστικής, όλα τα δερμοκαλλυντικά που περιέχουν ρετινόλη (VIT A) απαγορεύονται να εφαρμόζονται πάνω στο tattoo διότι η ρετινόλη κάνει παθητική απολέπιση καθώς επίσης και οι θεραπείες οξέων φρούτων και χημικών peelings.

 

Πρίν την εφαρμογή του tatoo κάνουμε ένα χρωματικό test ώστε να βρούμε την κατηγορία όπου ανήκει η απόχρωση της επιδερμίδας  και να επιλέξουμε την κατάλληλη απόχρωση της χρωστικής ουσίας για την αποφυγή αλλοιώσεων με το πέρασμα του χρόνου όπως κόκκινο, μπλέ, πράσινο.

Σχηματίζουμε με ένα μολύβι το σχήμα που θα δώσουμε στα φρύδια σας και το αποφασίζουμε από κοινού , πάνω στο σχέδιο γίνεται το tattou .

Χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα πρίν και κατά την διάρκεια της συνεδρίας του tattoo για να ελαχιστοποιήσουμε το αίσθημα του πόνου.

Στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών το χρώμα τις πρώτες εφτά ημέρες θα είναι 1-2 τόνους πιο έντονο από το τελικό αποτέλεσμα. Μετά την δεύτερη μέρα θα δημιουργηθεί εφελκίδα (καύκαλο) το οποίο δεν θα πρέπει να πειραχτεί καθόλου και θα πέσει μόνο του την πρώτη εβδομάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες περιποίησης που θα σας δώσουμε εμείς. Μετά τις 30 ημέρες θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα και εκεί θα κρίνουμε εάν χρειάζεται επαναληπτικές διορθώσεις.

 

Σε ποιες περιπτώσεις συνιστάται η μέθοδος «τρίχα-τρίχα»

 • Αν υπάρχουν κενά στα φρύδια. Επίσης αν έχουμε αραιά ή κακοσχηματισμένα φρύδια.
 • Αν δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά απλώς θέλουμε να αποκτήσουμε τα τέλεια φρύδια που θα αναδείξουν το πρόσωπό μας.
 • Αν το φυσικό χρώμα των φρυδιών , χρειάζεται ενίσχυση.
 • Αν έχουμε αφύσικο αποτέλεσμα (πολύ έντονα φρύδια, ζωγραφισμένα σαν με μαρκαδόρο), συνέπεια μιας παλιότερης κακής εφαρμογής μόνιμου τατουάζ.
 • Αν έχουμε χάσει τα φρύδια μας από κάποια ασθένεια, όπως αλωπεκίαση.
 • Αν κάνουμε χημειοθεραπεία, ειδικά πριν αρχίσουν να πέφτουν οι τρίχες. Έχει εξακριβωθεί πως κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας, η μελάνη απορροφάται τέλεια από το δέρμα κι έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε ποιες περιπτώσεις δεν συνιστάται το tattouμακιγιάζ φρυδιών

 • Όταν η ενδιαφερόμενη είναι έγκυος.
 • Αν θηλάζει, θα πρέπει να περάσουν 4 ώρες πριν τον επόμενο θηλασμό).
 • Όταν υπάρχει φαρμακευτική αγωγή για θρομβοφιλία ή αιματολογικές διαταραχές, π.χ., υψηλή αρτηριακή πίεση.
 • Όταν η ενδιαφερόμενη πάσχει από πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας (χρειάζεται συνδυαστικά αντιβιοτική αγωγή από γιατρό πριν την εφαρμογή του τατουάζ).
 • Όταν υπάρχουν μη ελεγχόμενα αυτοάνοσα νοσήματα ή διαβήτης, π.χ., ρευματοειδής αρθρίτιδα, λύκος, μυοπάθεια (χρειάζεται η άδεια του θεράποντος ιατρού).
 • Ο θυρεοειδής και η χρήση αντικαταθλιπτικών ή αντισυλληπτικών δεν μας απαγορεύει την εφαρμογή κοσμητικού τατουάζ.
 • Όταν υπάρχει ιστορικό ή τάση για ουλώδη ιστό, ή χηλοειδή.
 • Όταν γίνεται χρήση αντιβιοτικών, ο οργανισμός μας αποβάλλει την μελάνη σε μεγάλο ποσοστό.
 • Όταν η ενδιαφερόμενη έχει πολύ λιπαρό δέρμα με διεσταλμένους πόρους και τραχύ δέρμα. Tο τατουάζ αποχρωματίζεται πολύ σύντομα και έχει την τάση να απλώνει, άρα οι τριχούλες γίνονται τριχιά και το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά φυσικό είναι.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

frydia New Phototastic Collage TATTOY1

Comments are closed.

Επικοινωνία!

 • user_white Γρ. Λαμπράκη 211
  Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
 • speech_white Τηλ. 2310.90.50.40
 • mail_white E-mail: info@marieanne.gr

Επισκεφθείτε μας και εδώ:

Scroll to top