Invent

Φροντίδα Σώματος • Θεραπεία αποτοξίνωσης


 • Θεραπεία με φύκια


 • Θεραπεία για την κυτταρίτιδα


 • Θεραπεία σύσφιξης


 • Ενδοδερμικό μασάζ


 • Πολλαπλό πρόγραμμα αδυνατίσματος


 • Επιλεκτική μυοτόνωση


 • FUOCO


Θεραπεία αποτοξίνωσης  ACQUA DETOSSINANTE

Αποτοξινωτική και ενεργοποιητική δράση από τον ΑΜΑΖΟΝΙΟ !!!

Από τις υφάλμυρες λίμνες τι Κεντρικής Αμερικής αυτή η σειρά έχει σαν στόχο να ενεργοποιήσει και να αποτοξινώσει το σώμα, αυξάνοντας παράλληλα τη διαδερμική απορρόφηση. Με άμεση τόνωση και ανανέωση των κυττάρων, που βοηθούν στην αποτοξινωτική διαδικασία του δέρματος. Ενυδατική και αναπλαστική, βοηθά θεραπευτικά, σαν στήριξη σε αγωγές αδυνατίσματος η σαν θεραπεία συντήρησης, απομακρύνει  τα οιδήματα και την συσσώρευση υγρών από το σώμα .

Θεραπεία με φύκια  ACQUA RIDUCENTE

 

Το «ειδικό φύκι» Durvillea Antartica, το οποίο περιέχει ακατέργαστο πρωτόπλασμα και φυτικά ενεργά συστατικά προσφέρει δράση αδυνατίσματος.
Έχουμε μείωση τοπικού πάχους , του οιδήματος και της κατακράτησης υγρών, χάρη στη συνέργεια των πολύτιμων ενεργών συστατικών που περιέχει το ειδικό φύκι της Ανταρκτικής. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, έχει λιποδιαλυτική δράση, προφέρει αποστράγγιση των υγρών και των τοξινών. Έχουμε απώλεια πόντων , με εστιασμένη επίδραση στο τοπικό πάχος στη μέση ,τα πόδια και τα χέρια. Είναι κατάλληλη για άτομα με οιδήματα, για το συνολικό αδυνάτισμα του σώματος ή για ειδικές τοπικές θεραπείες στη μέση, την κοιλία, τους γλουτούς ,τα πόδια και τα μπράτσα. Είναι κατάλληλη και για ΑΝΤΡΕΣ!!!

Θεραπεία για την κυτταρίτιδα TERRA

Μια υψηλών προδιαγραφών εξειδικευμένη κοσμετολογική απάντηση ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ της κυτταρίτιδας και για τα άτομα με ΟΙΔΗΜΑΤΑ στα πόδια !

 

 Ακολουθώντας ειδικά πρωτόκολλα σε συνδυασμό με ειδικές μαλάξεις  καταπολεμά κάθε επίπεδο κυτταρίτιδας. Προσφέρει τόνωση της κυκλοφορίας και επαναρρόφηση των υγρών(αποστραγγικτική δράση). Προστατεύει και ενισχύει το δίκτυο της μικροκυκλοφορίας. Διεγείρει τα λιποκύτταρα έχοντας ως συνέπεια  λιποδιάλυση και καλύτερο μεταβολισμό. Θρέφει και ενισχύει την ελαστικότητα των ιστών. Είναι κατάλληλη για άτομα με οίδημα, για όψη φλούδας πορτοκαλιού ,για αδύνατα άτομα με εντοπισμένη κυτταρίτιδα, για άτομα με πρησμένα, βαριά πόδια!!!

Θεραπεία σύσφιξης ACQUA MODELLANTE

Συσφικτική & Λιπογλυπτική δράση από την Κελτική Θάλασσα!!!

Ένα «έξυπνο φύκι» που δρα πάνω στους βιορυθμους των κυττάρων, εξισορροπώντας ανάμεσα στις αποθήκες λίπους και την δημιουργία κολλαγόνου. Ένα  καινοτομικό concept για λιπογλυπτική, αδυνάτισμα και τόνωση.Βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος και της χαλάρωσης, το δέρμα τονώνεται και συσφίγγει!.Σμιλεύει το δέρμα του σώματος, ακολουθώντας καινοτόμα συστήματα που βασίζονται στη χρονοβιολογία ,που εξισορροπούν τους βιορυθμούς και προσφέρουν σύσφιξη και αδυνάτισμα. Είναι κατάλληλη για εκείνους που επιθυμούν τόνωση των ιστών και τη διατήρηση της ελαστικότητας, για ώριμα δέρματα που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της χαλάρωσης. Κατάλληλη  και για ΑΝΤΡΕΣ!!!

Ενδοδερμικό μασάζ

Η πιο πρόσφατη και τεχνολογικά εξελιγμένη θεραπεία (STARVAC) είναι εδώ για εσάς! Διορθώνει αισθητά την κυτταρίτιδα, επαναφέροντας την στιλπνότητα και την ελαστικότητας της επιδερμίδας. Ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα και τους μύες, απομακρύνοντας τις κατακρατήσεις.

Πολλαπλό πρόγραμμα αδυνατίσματος

Σε αυτό το στάδιο μπορεί να γίνει συνδυασμός των παραπάνω θεραπειών για ένα ποιο άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Επιλεκτική μυοτόνωση

Πρόκειται για μια σειρά εξατομικευμένων προγραμμάτων που αφορούν το πρόσωπο αλλά και το σώμα. Με νέα τεχνολογικά μέσα (FUTURA PRO) εστιάζουμε στην βιοενεργοποίηση, στο αδυνάτισμα και την διαμόρφωση, στην τόνωση και στην αποτοξίνωση αλλά και στην προπόνηση του σώματος. Με ειδικές θεραπείες μικρορευμάτων και βιοδιέγερσης μπορούμε να αποκτήσουμε ένα ανανεωμένο και λαμπερό πρόσωπο. Επίσης θεραπείες με υπερήχους απευθύνονται εξίσου στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Για κάθε θεραπεία δίνεται ατομικό σετ ηλεκτροδίων.

 

 

FUOCO (ΦΩΤΙΑ)

Η νέα επαναστατική θεραπεία της Vagheggi Phytocosmetics που αντιμετωπίζει ολιστικά και παράλληλα τη χαλάρωση στο σώμα, την κυτταρίτιδα και τη συσσώρευση λίπους. Αυτή η θεραπεία μας δίνει τη δυνατότητα να βιώσουμε εναλλασσόμενα, τις αισθήσεις της θερμότητας και του κρύου, με μασάζ πάνω στο δέρμα και μία μαύρη μάσκα που αγκαλιάζει κάθε άτομο με τις δικές τους προσωπικές ανάγκες. Αυτή είναι η μαγεία του VOLCANO (ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ) φέρνοντας μας ευεργετική φωτιά(υπεραιμία) για να επιτευχθεί μια αγαλματένια και λεία όψη!

Σε λίγες μόνο αγωγές το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα, μειώνονται οι πόντοι και η κυτταρίτιδα! Η πιο γρήγορη μέθοδος ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ! Απόλυτα ασφαλής με φυτικά εκχυλίσματα και εντυπωσιακά αποτελέσματα!!!

Συνιστάται παρακολούθηση με λιπομέτρηση από την διαιτολόγο του κέντρου μας, κατά την εφαρμογή των θεραπειών σώματος, για καλύτερα αποτελέσματα.

Όλες οι θεραπείες απευθύνονται και σε άντρες.

Επικοινωνία!

 • user_white Γρ. Λαμπράκη 211
  Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
 • speech_white Τηλ. 2310.90.50.40
 • mail_white E-mail: info@marieanne.gr

Επισκεφθείτε μας και εδώ:

Scroll to top